Jídelníček na Popeleční středu a první dny postního období

Středa:
1. snídaně: jogurt, bílá káva
2. oběd: pučálka s kroupami
3. večeře: chléb se žervé nebo máslem, štiplavé či hořké bylinky (pažitka, rukola, jarní cibulka), vajíčko na hniličku

Čtvrtek:
1. snídaně: čerstvé ovoce, čaj
2. oběd: špagety aglio olio e peperoncino
3. večeře: pórková polévkabramborové placky se špenátem

upečeme chléb
připravíme si domácí žervé

Pátek:
1. snídaně: chléb se žervé a pažitkou, vajíčko na měkko
2. oběd: pórková polévka, bulgur se zelím, zeleninový salátek
3. večeře: pečená červená řepa se špenátem a balkánským sýrem

Helena Procházková
Píši a pořádám online kurzy pro všechny pořádkumilovné bordeláře (jako jsem já) a učím je objevit lásku k domovu skrze úklid a péči o domácnost.